200 MILLIÓÉRT KAP ESZKÖZÖKET A ROMICS! Az érdi önkormányzat pályázaton nyerte
2020. február 08. írta: BoldogÉ

200 MILLIÓÉRT KAP ESZKÖZÖKET A ROMICS! Az érdi önkormányzat pályázaton nyerte

ultrahang-terhesno-1024x682.jpg

Lezárult, az Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata által még november elején indított közbeszerzés.

A Dr. Romics László Egészségügyi Intézménybe szállítandó orvostechnikai eszközök beszerzését, az adófizetők pénzéből elindított ún. Egészséges Budapest Program keretében elnyert pályázat tette lehetővé.  Az adásvételi szerződés keretében leszállított különféle eszközök beszerzésére, a végleges ajánlatnak megfelelően nettó 157.089.800 Ft-ot (+ÁFA) fognak fordítani.

Az eszközök teljes listát a közbeszerzés leírásában megtalálható dokumentumban találhatják meg, mi a teljesség igénye nélkül felsorolunk néhányat:

  • Gastroenterológiai videoendoszkópos torony
  • Kolonoszkóp
  • Gasztroszkópok
  • Hidrogénperoxidos plazmasterilizáló és több hőlégsterilizáló
  • Arthroscopos torony illetve a hozzá szükséges eszközök
  • 2db Nőgyógyászati vizsgálóágy
  • Magzati dopplerkészülék
  • különböző EKG rendszerek – altatógép – perifériás idegstimulátor
  • Nőgyógyászati-, Radiológiai-, és Kardiológiai UH készülékek 

 

A fentiek fognak érkezni hamarosan többek között a Romicsba. Nyertes ajánlattevő feladata lesz természetesen a fenti eszközök beüzemelése-beszabályozása, technikai-orvosszakmai próbaüzemének az elvégzése többek között, amibe a kezelőszemélyzet betanítása is beletartozik.

Az ajánlatkérés során a felhívást az uniós nyílt eljárásnak megfelelően az EU releváns felületén jelentették meg, ettől függetlenül egyetlen ajánlat érkezett. 

Ennek megfelelően a nyertes pályázó, a budapesti székhelyű ARTMED Kórháztechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft lett, ő fog szállítani.

kép: illusztráció

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8615465096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása