ÉRD LEGÚJABB CSODÁJA: No comment!
2020. február 20. írta: Smitt Róbert Író

ÉRD LEGÚJABB CSODÁJA: No comment!

villanyoszlop-jardaban2.jpg

Új csoda született Érden, ami méltán borzolhatja az itt élők kedélyeit, ugyanakkor az átutazók röhöghetnek egy jót, micsoda szakemberek vannak itt, Érden. 

Az történt ugyanis, hogy sikerült egy szép, emberes oszlopot építeni egy járda közepére, mint az a fotón is látható, amit a Facebookon találtunk. 

Úgy látszik, valakik újragondolták a Diósdi-Csaba utcai kereszteződés pár hete lerakott járdáját, ez aztán a profizmus.

Csak gratulálni tudunk a kivitelezőknek a remek munkáért, az igazán egyedi ötletért, és azért, hogy próbálnak figyelni az emberek mentálhigiénés állapotára. De tényleg, mondja már meg nekünk valaki, ki tervezte oda azt az oszlopot, és melyik idióta húzta fel kérdés nélkül a járda közepére, ahelyett, hogy szólt volna, nem lesz jó, fiúk, Béláim, túltoltuk! Egyszerűen nem tudjuk elképzelni, hogy aki ezt csinálta, ne gondolkodott volna el arról, hogy bizony ez így nem lesz jó.  Mert még egy kisgyerek is látja, hogy itt bizony komoly gondok lesznek a közlekedéssel, pláne, ha valaki mondjuk babakocsival szeretne elhaladni arra.

Vagy lehet, hogy a tervező és kivitelező éppen egy kocsmában derülnek egy jót egy sör mellett, hogy tessék, megint “adtunk” a népnek?

 

Fotó: Facebook

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9215483166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ágota Koronya 2020.02.21. 13:42:37

Miért vagytok ezen meglepve? Ez egy érdi sajátosság, mondhatnám hagyomány! Kb. 30 évvel ezelőtt, amikor a telefonos vezetékhálózatot kiépítették, az oszlopok igen nagy részét a járdák közepére rakták be. Legalábbis itt Parkvárosban hirtelenjében tucatnyit tudnék mutatni a környéken!

boborján20 2020.02.23. 12:34:15

@Ágota Koronya: ágota drága, parkvárosban konkrétan nincs járda, maksz az iparosúton.
akkor hol van az a tucatnyi, amit mutatni akartál?
süti beállítások módosítása