ÉRDI BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT RONGÁLT A 6 TAKNYOS! Segítsen megtalálni őket
2020. február 21. írta: BoldogÉ

ÉRDI BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT RONGÁLT A 6 TAKNYOS! Segítsen megtalálni őket

rongalok-erdrk-jan01.jpg

Az Érdi Rendőrkapitányság rongálás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Az ismeretlen elkövetők Újév napján hajnali 5 óra és 5 óra 30 perc közötti időben egy érdi bevásárlóközpont lépcsőházának falait, a kukákat, valamint a tűzoltókészülékeket megrongálták.

A jelenlegi adatok szerint a bűncselekményt a képen látható hat fiatal követte el, mindannyian 20 év körüli fiatalok. Közülük 4 fiú, 1 lány, hatodik társukról egyelőre nem megállapítható, hogy nő vagy férfi.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható fiatalokat  felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen munkaidőben (hétfő-csütörtök 7:30-16:00, péntek 7:30-13:30)az Érdi Rendőrkapitányságon (Érd, Felső utca 4. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon. Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7015485610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása