ÉRDEN UTOLSÓ ESÉLY HÓGOLYÓZNI?! Péntekre gyökeres időjárás változást jeleznek
2020. február 27. írta: BoldogÉ

ÉRDEN UTOLSÓ ESÉLY HÓGOLYÓZNI?! Péntekre gyökeres időjárás változást jeleznek

hogolyo.jpg

Péntekre viharos szelet, zivatart és havazást is kilátásba helyezett az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése.

Pénteken kezdetben többfelé várható csapadék: délnyugaton eső, zápor, keleten havas eső, havazás, északkeleten, északon havazás lesz a jellemző. Emellett a déli és nyugati országrészben néhol zivatarok is kialakulhatnak. Napközben az összefüggő csapadék egyre inkább a keleti országrészre húzódik, ami egyre nagyobb területen vált esőre, legkésőbb a legészakibb tájakon. Nyugaton elszórt záporok, hózáporok fordulhatnak elő. A Dunántúlon és a főváros térségében viharossá fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 4 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet plusz 2 és 8 fok között valószínű.

Szombaton, a tél utolsó napján napsütéses lesz az idő. Jelentéktelen záporesőn kívül csapadék nem várható. A szél élénk vagy erős lesz, de a Fertő térségében időként viharossá is fokozódhat. A leghidegebb órákban általában mínusz 6 és mínusz 1, napközben plusz 6 és 13 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap, március elsején sokfelé várható eső, zápor, a hegyekben átmeneti havas eső is lehet. Helyenként megerősödhet a szél is. A minimumhőmérséklet 0 és plusz 7, a maximum 5 és 12 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6415494642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása