KORRUPCIÓS ELLENŐRZÉS ÉRDEN IS: Terítéken az ÉKFI
2020. március 05. írta: Smitt Róbert Író

KORRUPCIÓS ELLENŐRZÉS ÉRDEN IS: Terítéken az ÉKFI

hatalmaslyuk-balatoniut01.jpg

Az Állami Számvevőszék Elnöke által jóváhagyott ellenőrzési program alapján folyamatban van az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény belső kontrollrendszerének és integritás kontrollrendszerének ellenőrzése.

Az ellenőrzés felkészülési szakaszában a számvevők megismerték az ellenőrzési programot, az ellenőrzés jogszabályi környezetét. Áttekintették az ellenőrzött szervezetek által rendelkezésre bocsátott dokumentumokat. Jelenleg a számvevői munkaanyagok készítése zajlik.

Az Érdi Közterület-fenntartó Intézményt Érd Város Önkormányzat Képviselő-testülete alapította, fő alaptevékenysége lakás-, kommunális szolgáltatások igazgatása. 

 

Az ÉKFI 2018. évre kiterjedő ellenőrzésének célja annak megállapítása, hogy belső kontrollrendszerük biztosította-e az átlátható, szabályszerű, gazdaságos, hatékony és eredményes gazdálkodás feltételeit, valamint annak értékelése, hogy kiépítették-e a korrupciós kockázatok kezelését szolgáló integritási kontrollokat.

(aszhirportal)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7415504382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása