AZ ÉRDI SUPERMAN, AKI LEGYŐZTE GOOGLE-T! Ja, nem, csak Simó Karcsi simán hazudott 
2020. március 06. írta: BoldogÉ

AZ ÉRDI SUPERMAN, AKI LEGYŐZTE GOOGLE-T! Ja, nem, csak Simó Karcsi simán hazudott 

pekseg-fidesztabla-simohazugsag.jpg

Nem tudjuk mennyire gondolnak bele a politikusok, hogy tök egyszerűen lebukhatnak ebben a mai, digitális korban, de időről időre így válnak jónéhányan nevetség tárgyává. Ez történt mai főszereplőnkkel Károllyal, Érd volt alpolgijával is, aki a jelenlegi ciklusban megint, a helyi narancsosok frakcióvezetőjeként húzza az igát. 

2019. augusztus 3-án Simó Károly képviselő egy FB posztjában, amelyben vizuális fegyvertárát komolyan felvonultatta (egy saját készítésű videót posztolt), amelyben egy komoly, “politikai paranormalitásról” kívánt beszámolni:

"Most reggel szóltak, hogy a Soós pékségnél ami egy elég forgalmas hely, és azért elég sokszor járok erre és... hát hogy is mondjam? a memóriám még azért nem olyan rossz, hogy ne emlékeznék arra, hogy mi volt itt és mi nem volt. És akkor most hirtelen megjelent egy plakát..."

És nem volt rest levágni, miután azt próbálta sejtetni, hogy a jelenlegi, gaz ellenzék tagjai még ilyen apró trükkökkel is megpróbálják őt bosszantani.

Namármost, szegény Károlyunknak egyetlen pici problémája van, hogy az a fránya Google Street view alkalmazáson, az általa készített videón szereplő terület képe éppen mostanában frissült. 

Egyik kedves olvasónk pedig megtalálta a kérdéses részt, és narancssárga nyíllal utalt arra az elképesztő jelenségre, ami Károlynak fejfájást okozott. A képen ott van a plakát. És a lefelé mutató nyíl tanúsága szerint, a Google a képet 2019. júniusában készítette.

Persze ezek után az ex-alpolgi valami időutazós, paranormális jelenséggel fogja az esetet magyarázni, de biztosan nem fog mellette szó nélkül elmenni, mi az, hogy a Google csak úgy, frissítgeti Érd utcaképeit. 

Szóval, akkor most mi van? Nézzük, akkor ezt a komoly feladványt, mi lehet a végeredmény?

Ha Simó képviselő úrnak 2019. augusztus 3-án szóltak, hogy hirtelen megjelent ott egy plakát, amit ők - saját állítása szerint - májusban leszedtek, akkor hogy a viharban lehetett ott az a plakát, még júniusban is? Pedig a helyi fidesz igazmondó embere tudatának teljes spektrumát bevetve nyilatkozta, hogy::

"...ami egy elég forgalmas hely, és azért elég sokszor járok erre és... hát hogy is mondjam? a memóriám még azért nem olyan rossz, hogy ne emlékeznék arra, hogy mi volt itt és mi nem volt. És akkor most hirtelen megjelent egy plakát."

Na, de Károly, csakúgy a plakátok nem szoktak megjelenni!

Simó képviselő úr saját, csámcsogással átitatott szavai, melyeket a videóra maga mondott fel, itt tekinthetők meg:

simokarcsi-plakatszedosvideojan.jpg

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9915507502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tejmészáros 2020.03.06. 15:08:29

Leszedték, google visszatette, leszedték megint, majd a dk-sok visszatették.
süti beállítások módosítása