FORGÓSZÉLKÉNT TAROLT EZ A NŐNAPI VIDEÓ! A hölgyek többet érdemelnek, mint virág és bonbon!
2020. március 07. írta: BoldogÉ

FORGÓSZÉLKÉNT TAROLT EZ A NŐNAPI VIDEÓ! A hölgyek többet érdemelnek, mint virág és bonbon!

no-konyvtarban.jpg

Tudjuk hogy egy ilyen ünnep is, mint a nőnap is átcsúszik sokszor az aktuálpolitika mezejére, de időnként így van rendjén.

Főleg egy ilyen téma esetén, mint a hölgyek helyzete.   

Március 8-án világszerte, így Magyarországon is a nőket ünnepeljük. Ez a nap róluk szól. Szenvedély, szeretet, magabiztosság, kíváncsiság, erő, gondoskodás, egyediség, tapasztalat, tudás, összetartás. A nő ezer arca. Boldog nőnapot!

– szól a magyar adófizetők pénzéből készített kormányzati propaganda videó, amelyet hétfőn tettek közzé, és azóta sikerült “kemény” 11 ezres letöltést elérnie.

Ezzel szemben forgószélként söpört végig, eddig már több, mint 300 ezren látták, az a propaganda videóból egyszerű átalakítással készített cucc, amelyet a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene civil szervezet Facebook-oldalán publikált. Egészen egyszerűen ebbe a videóba, a magyar politikusok kritizált megszólalásait, tette bele az alkotó, Sebők Éva, válaszul a kormányvideóra.

A videó nagyon kemény kritika, nem finomkodik. Viszont az alkotója, Sebők Éva egyetlen nap alatt dobta össze, és bizony sok fontos dologra rámutat. “Végülis, kommentár nincs, csak eredeti felvételek.”

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5615509026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása