RENDKÍVÜLI ÉRDI HÍREK AZ OVI-BÖLCSI BEZÁRÁSRÓL! Csőzik Orbánhoz fordult, de önállóan is lép!
2020. március 14. írta: BoldogÉ

RENDKÍVÜLI ÉRDI HÍREK AZ OVI-BÖLCSI BEZÁRÁSRÓL! Csőzik Orbánhoz fordult, de önállóan is lép!

csozik-orban-kozoskep.jpg

Rövid idővel ezelőtt adott ki közleményt a Városháza, amely az óvodák és a bölcsődék bezárásával kapcsolatos.

A jelenlegi szabályok szerintük olyan helyzetet teremtettek, amelyben jogszerűen az érdi városvezetésnek nincs lehetősége a bezárás elrendelésére. Miután a koronavírus egy sohanem látott kihívást jelent, ezért nem szeretnének felelőtlen döntéseket hozni.

Csőzik polgármester írásban fordult Magyarország Kormányához, hogy tegyék lehetővé, hogy a fenntartó önkormányzatok átmenetileg szüneteltessék az említett intézményeik működését. Várják, hogy a Kormány felelősen rendezi ezt a kérdést. Természetesen felkészültek arra is, hogy ez nem történik meg, akkor holnap, azaz vasárnap, ők fogják ezt a döntést meghozni.

A polgármester előre bocsátotta, hogy kidolgozzák a legdurvább vészhelyzetre alkalmazott forgatókönyvet is, hiszen egyelőre nem tudni mivé fajul Érden a járvány.

Kérik, hogy azok a családok, ahol a szülők meg tudják oldani, hogy az oktatási intézmények bezárásának ideje alatt otthon tartózkodjanak, gyermekeik felügyeletét meg tudják oldani, vagy munkájuk, elfoglaltságaik lehetőséget adnak arra, bölcsődés és óvodás korú gyermekeiket is tartsák otthon!

Továbbra is fontos, hogy mindenki betartsa a kötelező óvintézkedéseket!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5115521032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása