ELKÉPESZTŐ HATÁSÚ A KORONAVÍRUS! Érden a patikából lopják a kézfertőtlenítő
2020. március 26. írta: BoldogÉ

ELKÉPESZTŐ HATÁSÚ A KORONAVÍRUS! Érden a patikából lopják a kézfertőtlenítő

kezfertotlenitolopas-erd-vasspatikafb01-jav.jpg

Azért ez nem semmi, hogy hová jutottunk! 

Tegnap dél után nem sokkal, egy láthatóan egy jól öltözött nő beszaladt az érdi Vass gyógyszertárba, magához vetta a kézfertőtlenítőt és egész egyszerűen elszaladt. Bizonyára a hölgy nem foglalkozott azzal, hogy a biztonsági kamera rögzítette a cselekedetét, a patikusok számára pedig nem ismeretlen a hölgy.

kezfertotlenitolopas-erd-vasspatikafb02.jpg

A patika Facebook oldalán jelent meg tegnap az alábbi közlemény:

“Kedves Betegeink!

Ma délután 12:42-12:45 között a képen látható “hölgy” ellopta a bejárati kézfertőtlenítőnket. Az utolsó képen látható fehér furgonnal jár a család.. vannak jobb képeink is, de szerintem magára ismer majd akinek kell.

Feljelentést nyílván nem teszünk, de ezúton is szeretnénk gratulálni kedves Betegünknek, és szeretnénk megkérni őt és a családját is, hogy SOHA többet ne jöjjön hozzánk, mert nem látjuk szívesen (mi fel fogjuk ismerni legközelebb )."

kezfertotlenitolopas-erd-vasspatikafb03.jpg

A felvételekről egyértelműen beazonosítható a nő, aki fekete kabátban berongyol a patika ajtaján, majd a kihelyezett fertőtlenítőt felkapja és elszalad vele. 

Lehet, hogy az agyára ment a vírus?

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1915559228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása