ÉRDEN NINCS KÓRHÁZ, ÍGY ORBÁN SEM JÖN IDE! Pedig Csőziknek bejelenthetne egy kórházat
2020. április 19. írta: Smitt Róbert Író

ÉRDEN NINCS KÓRHÁZ, ÍGY ORBÁN SEM JÖN IDE! Pedig Csőziknek bejelenthetne egy kórházat

korona_eg_dolg.jpg

Érdre nagyon gyorsan kellene egy kórház, vagy legalább a helyi fideszesek rajzolhatnának egyet, hogy hozzánk is el tudjon látogatni a miniszterelnök megmondani a jövőt.

Most már biztos vagyok benne, hogy a miniszterelnöknek kellett volna játszania a Mátrix-filmekben az Orákulum nevű mindent (is) tudó szereplőt, a mai “kinyilatkoztatása” is ezt erősíti, de nagyon.

A posztkommunista Fidesz irányítója példát véve a régi vezérekről, intézményeket látogat egyfolytában, ha kell, ha nem. Az egyik kórházban tett látogatása alkalmával azt találta mondani, hogy május harmadikán fog tetőzni a vírus az országban. Valami hatalmas tudás birtokában lehet, hogy ha így napra pontosan meg tudta mondani, nem másodika, nem negyedike: harmadika oszt kész! Szóval emberek, kitartás, legyeket nagyon megnyugodva, mindjárt tetőzik az egész járvány, utána meg jöhet a gyors kilábalás, és nyár végére már mindenki boldog lesz.

Már csak attól félünk, hogy Érdre nem látogat el Orbán, hiszen nekünk még egy rendes kórházunk sincs, így most nincs oka rá, hogy nálunk is bejelentsen valamit. Például hogy személyesen vette fel a kapcsolatot a vírussal és meggyőzte arról, hogy hagyja békén a rendes magyar embereket, akik munkaalapúak a lábujjuktól a fejük búbjáig.

De a kommunista orákulum még azt is elmondta, hogy a kórházi ágyak felszabadítása ma még csak egy főpróba, a legrosszabb lehetőség főpróbája. Majd hozzátette hozzátette: ha a legrosszabb következne be, a magyar kórházaknak akkor is biztosítaniuk kell az ellátást minden koronavírusos beteg számára. Mindenki nyugodtan aludhat, mindenkinek, aki beteg lett, lesz helye.

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr815624414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása