ELKÉPESZTŐ RÉSZLETEK A DIÓSDI KETTŐS GYILKOSSÁGRÓL! Tette után még mászkált egy kicsit
2020. április 26. írta: BoldogÉ

ELKÉPESZTŐ RÉSZLETEK A DIÓSDI KETTŐS GYILKOSSÁGRÓL! Tette után még mászkált egy kicsit

helyszineles-0424-diosd-police-hu.jpg

A Budapest Környéki törvényszék közleményt bocsátott ki, amely szerint elrendelték annak a 18 éves fiúnak a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy a vele együtt lakó két lakótársát is megölte.

A bírósági előzetes iratból kiderült, hogy a meggyilkolt férfiak együtt laktak egy diósdi házban, ahová idén januárban érkezett a 18 éves fiatal, akit befogadtak. A három ember nem vettette meg a piát és sokszor volt hangos veszekedés a házban. Előzetesen annyit tudni, hogy a befogadó férfiak többször bántalmazták a 18 éves gyanúsítottat, aki április 24-én éjjel lesújtott rájuk a házban.

Az eset naturális leírása szerint magához vette az 1 méter hosszú és 17 cm-es pengéjű fejszét és először az egyik áldozatot verte agyon és csonkolta meg a jobb kezét, majd a átment a másik szobába és a másik áldozattal végzett hasonló módon, a fejszével.

Mindkét férfi a helyszínen azonnal meghalt.

Miután lakótársait meggyilkolta, a 18 éves férfi elment a közeli benzinkúthoz, ahol alkoholt és energiaitalt vásárolt magának, majd amikor visszaért a helyszínre, kihívta a rendőröket, hogy egy baltával halálra verte lakótársait. A kiérkező rendőrök a férfit ott a helyszínen elfogták.

"A gyanúsított megélhetése bizonytalan, munkahellyel, rendszeres igazolható jövedelemmel, rendezett családi kapcsolatokkal nem rendelkezik. Z. J. Zs. bűnössége megállapítása esetén tíz évtől húsz évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekmény miatt vonható felelősségre. Ezek a körülmények, továbbá az, hogy a gyanúsított tettét jogos önvédelemnek tartja, a szökés, elrejtőzés közvetlen veszélye megalapozottan fennáll. Továbbá feltehető, hogy a gyanúsítottat ért vélt vagy valós sérelem esetén további szabadságvesztéssel büntetendő, élet vagy testi épség elleni cselekményt követne el" - áll a közleményben.

A férfi a bíróság előtt nem tett vallomást.

A bíróság elrendelte letartóztatását az elsőfokú bíróság tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, legfeljebb azonban 2020. május 26-ig. Az ügyész, a gyanúsított és védője is tudomásul vette a bíróság döntését, így az végleges és végrehajtható.

(Index alapján)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1815642858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása