MEGHALT AZ ELSŐ, EGÉSZSÉGÜGYIS ÁLDOZAT! Egy 41 éves, két gyermekes apuka Tatabányáról
2020. április 26. írta: BoldogÉ

MEGHALT AZ ELSŐ, EGÉSZSÉGÜGYIS ÁLDOZAT! Egy 41 éves, két gyermekes apuka Tatabányáról

halal-koronavirus-szegely.jpg

Elképesztő, hogy az operatív törzs tegnapi sajtótájékoztatóján elfelejtette közölni az országos tisztifőorvos Müller Cecília, hogy az előző nap elhunyt 41 éves krónikus beteg, egy egészségügyi dolgozó. 

A férfi nem a mostani, nagyszámú kórházi dolgozót érintő fertőzés során betegedett meg, hanem régebben és őt ezért Székesfehérváron ápolták, már hosszabb ideje lélegeztetőgépen volt. Tegnapi napon hunyt el, a korábban betegszállítóként dolgozó férfi.

A 41 éves, kétgyermekes édesapa felesége is a kórházban dolgozott. A férfi felesége, az Indexnek erősítette meg a hírt, hogy a férjéről van szó. Elmondta, hogy amint párja produkálta a tüneteket, nem dolgozott, és külön is költöztek.

Hivatalosan a kórház hétfőre ígért tájékoztatót az ügyben.

Tegnapelőtt egyébként testvér oldalunk egyébként róla, hogy az RTL Híradójának nyilatkozott Dr. Lőke János kórházigazgató, aki elmondta, hogyan történt a koronavírus robbanásszerű elterjedésse a tatabányai kórházban

Elismerte, hogy az egyik orvosuk április tizedikén ügyeletben volt, akkor kaphatta el. Két nappal később jelentkeztek nála a tünetek, majd utána jelezték többen a különböző osztályokról is, hogy észlelik magukon a tüneteket.

Jelen pillanatban hatvan kórházi munkatárs házi karanténba kényszerült, ennek ellenére a kórházban el tudják látni a felmerülő feladatokat - mondta el a főigazgató.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5215642412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása