MÜLLER CILI: TÖBB TÍZMILLIÓ MASZKUNK VAN! De az érdiek is csináljanak maguknak!
2020. április 26. írta: BoldogÉ

MÜLLER CILI: TÖBB TÍZMILLIÓ MASZKUNK VAN! De az érdiek is csináljanak maguknak!

mullercecilia-sargakabat.jpeg

Müller Cecíliától a sajtótájékoztatóján megkérdezték, hogy ha a hírek szerint több tízmilliónyi védőmaszk érkezett, akkor miért nem kapnak az emberek, vagy kaphatóak lesznek-e azok kereskedelmi forgalomban.

Az Országos Tisztifőorvos azt készséggel elismerte, hogy nagyon komoly mennyiség áll a raktárakban a védekezési eszközökből, de a beszerzett eszközökből azok kapnak, akiknek feltétlenül szükségük van rá. Ők az egészségügyben, szociális területen illetve a rendvédelemben dolgozók. Ugyan magánpraxisok, de az alapellátás is idetartozik ebbe a körbe, vagyis őket is ellátják ezekkel az eszközökkel. Példaként azt mondta, hogy egy egészségügyi dolgozó naponta akár 4-6 maszkot is elhasználhat, az általa végzett beavatkozásoktól függően, ezért van szükség erre a nagy mennyiségre.

A többieknek azt tanácsolta, hogy jó lesz nekik a házilag gyártott textilmaszk is, hogy magukat és a többieket is megvédjék, még akkor is, ha fertőzöttek. 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7815642934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymand 2020.04.28. 06:05:03

..."most a vállalkozók megsegítése hangzatos jelszavával szavazatokat kíván szerezni a meggyengült hatalom a vállalkozásoktól úgy, hogy közben az önkormányzatokat teljesen kivérezteti a választásokra. Nem lesznek majd járdák, útfelújítások, elmaradnak a jutalmak, sőt dolgozóktól is meg kell válni, intézményeket kell majd bezárni, a klassz orvosok pedig külföldre távoznak, főként ott, ahol a Messiás képében tündöklő országgyűlési képviselők nem küldik majd a zsozsót!..... de annak hatalmas ára lesz!

Belepusztulhat ebbe pár kis település? Még fideszes városok, falvak is? Igen, de ez kit érdekel? Háborúban vannak saját veszteségek is, csatákat fognak veszíteni ők is de a háborút mindenképpen meg akarják nyerni 2022-ben!
Az offenzíva most Budapestre, Miskolcra, Szegedre, Hódmezővásárhelyre, Pécsre, Szombathelyre, Egerre, Vácra, Gödöllőre, Budaörsre, Érdre, Dunaújvárosra, Tatabányára, Salgótarjánra, Ajkára, Gödre, Kübekházára stb. irányul."

www.facebook.com/photo.php?fbid=829282890914704&set=a.115785248931142&type=3
süti beállítások módosítása