BAKOT LŐTTEK AZ ÉRDI FIDESZ SAJTÓSAI! Blöff az érdi és budaörsi kézicsapat egyesülése
2020. április 30. írta: BoldogÉ

BAKOT LŐTTEK AZ ÉRDI FIDESZ SAJTÓSAI! Blöff az érdi és budaörsi kézicsapat egyesülése

erdi-noi-kezilabda-kezilabda-live.jpg

Nem lesz érdi budaörsi összeolvadás a női kézilabdában, elég gyorsan “kiderült”

Az érdi fideszesek megmaradt helyi, saját színvonal szócsöve az érdioldal.hu azt írta, hogy a jelenleg NB I-es Érd illetve a másodosztályú Budaörs női kézilabdacsapatai egyesületek. Az utóbbi csapat adott ki közleményt ennek cáfolatáról, amelyben leszögezték, hogy a két klub jó kapcsolatot ápol egymással, de semmi több.

“Klubunk ezúton szeretne reagálni egyes sajtóorgánumokban megjelent téves találgatásokra. Közismert tény, hogy a Moyra-Budaörs Handball a 2011-es alapítása óta folyamatosan jó kapcsolatot ápol az érdi kézilabda klubbal. A közös múlt és a jövőbeli tervek egyeztetése miatt találkoztak szerdán a két klub képviselői. Az egyeztetések során nem esett szó sem teljes összeolvadásról, sem az NB I-es indulási jog felvásárlásáról. Mind a két település és klub kötődik és ragaszkodik a saját felnőtt csapatához és utánpótlásához. Szomszédvárakként az egészséges versengés mellett a jövőben is partnerek leszünk. Továbbra is egymás mellett, de mégis közösen szeretnénk dolgozni a magyar kézilabda sikereiért.”

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8215651096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása