FONTOSABB, MINT AZ ÉRDI NYUGDÍJASOK MEGSEGÍTÉSE! Újabb kormányzati plakátkampány
2020. május 03. írta: BoldogÉ

FONTOSABB, MINT AZ ÉRDI NYUGDÍJASOK MEGSEGÍTÉSE! Újabb kormányzati plakátkampány

plakatkampany-koronavirus-mti-sokitamas02.jpg

Idén, a járvány időszakában nem jutott többek között a nyugdíjasok, vagy a munkahelyüket elvesztők megsegítésére kormányzati forrás, legalábbis az eddigi jogszabályokban nem esik róluk egyetlen szó sem. A nyugdíjasoknak ígértek jövő évre 1 heti pluszpénzt, aztán majd azt növelik minden évben az előzetes ígéretek szerint. 

Ugyanez nem mondható el azonban a kormányzati, minden létező forrást felélő kommunikációról, ahol a pénz természetesen nem akadály. Különösebben nem is csinálnak abból titkot, hogy nyílt propagandát folytatnak, tájékoztatásról régen nincs szó. 

plakatkampany-koronavirus-mti-sokitamas.jpg

Az MTI fotósa Pécsen fényképezte le a kormány új plakátkampányának legújabb darabjait. A járványról nincs tájékoztató, csupán a koronavírus-járvány miatt elindított gazdaságvédelmi akciótervet népszerűsítik.

Amikor a gépjárműadójukat befizetik, gondoljanak rá,  hogy milyen “jó helyre kerülnek” az adóforintjaik.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr615657522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása