HOLNAP MÉG MINDIG KORLÁTOZZÁK AZ ÉRDIEKET! Nézd meg Fejér és Komárom-Esztergom megyét
2020. május 03. írta: BoldogÉ

HOLNAP MÉG MINDIG KORLÁTOZZÁK AZ ÉRDIEKET! Nézd meg Fejér és Komárom-Esztergom megyét

terkep0503-koronavirus.jpg

Ma reggelre szerencsére csupán néhány új fertőzöttet találta nálunk, ami a legfrisebb hivatalos adatok alapján kiderül.

A tegnapi 394 koronavírusos beteggel szemben, ma reggelre 400 fertőzöttet regisztráltak Pest megyében, vagyis mára mindösszes 6 új beteget azonosítottak. Budapesten a tegnapi 40-el szemben ma “csupán” 25 új beteget regisztráltak mára virradóra.

Ma reggelre országosan 2942 a hivatalosan kimutatott betegek száma, vagyis 56 új beteget tettek bele a hivatalos statisztikába, mindössze 4-en távoztak gyógyultan, vagyis egyelőre többszöröse az új megbetegedések száma, mint a gyógyultaké. A tesztek jelenlegi alacsony száma ellenére. A térkép a fertőzöttek számát változatlanul megyékre lebontva mutatja, hol és hány igazolt koronavírus-fertőzött van. 

A környező megyék közül Veszprém (58) megyében nincs új fertőzött, a meglehetősen rossz statisztikával rendelkező Fejér megyében is csupán 2 új esetet regisztráltak. A tőlünk keletre fekvő megyék esetén változatlanul alacsony fertőzöttségről beszélhetünk.

Eddig, a közölt adatok alapján a legtöbb fertőzött, továbbra is Budapesten (1473) illetve Pest megyében (400) van. A vidéki listavezető Fejér megyében (300), ahogy már említettünk, most 2 személynél mutattak ki újonnan fertőzöttséget. Vidéken, a központi régión kívül a második legtöbb, kimutatott fertőzött most nálunk, Komárom-Esztergom (132) megyében van, ahol azonban még az utóbbi napokban is tucatszám találnak fertőzötteket.

A legkevesebb fertőzöttet változatlanul Vas (14) és Békés (16) megyében regisztrálták, a számuk ott gyakorlatilag nem változott.

A  tényleges koronavírus-fertőzöttek száma akár a többszöröse is lehet a beazonosított koronavírus-fertőzötteknek, amint arra hivatalosan is felhívják mindenki figyelmét.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7315656480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása