“TMA ATM-NEK HASZNÁLTA ÉRDET!” Csőzik keményen nekiment T. Mészárosnak
2020. május 08. írta: Smitt Róbert Író

“TMA ATM-NEK HASZNÁLTA ÉRDET!” Csőzik keményen nekiment T. Mészárosnak

tma_atm.jpg

Csőzik László megint borított egy kicsit Érden, kirakta a Facebookra azt a szerződés-módosítást, amit T. Mészáros András kötött a kézilabda csapat vezető- edzőjével. Csodák csodája a bukott polgármester pont tavaly szeptemberben, még a választások előtt emelte meg a vezetőedző fizetését havi közel 1.900 000 -ről 2.146 000-re, azaz még egy magyar átlagfizetésnyivel megfejelve a szakember fizetését. Érdekes, ugye?

tma_1.jpg

“Akinek fiai abban a szerencsében részesülhettek, hogy velük is megbízást kötött a város cége: egyikükkel részmunkaidős szerződéssel havi 166 ezer, másikuk cégével 260 ezer forintért 3 hónapon át, szintén a választások előtt aláírva.

Mindehhez az Önök által befizetett adóforintok adták a fedezet javát. A többi sem különb, ne reménykedjenek. T. Mészárosék tényleg hülyének néztek mindannyiunkat: 3 milliárdot égettek el csak itt. A pénzen és a hatalmon kívül más nemigen számított.” -teszi hozzá a jelenlegi polgármester.

Csőzik azt ígéri, hogy tovább folytatja majd a harcot a korrupció és pénzek elherdálása ellen Érden, kíváncsian várjuk és drukkolunk neki. De valószínűleg nemcsak mi, hiszen egy kommentben azt írta, hogy “fű alatt” helyi fideszesek is megkeresik és megköszönik neki, hogy meg merte lépni ezt a  kézilabda klubbal kapcsolatban. Mindamellett elég furcsa, hogy a helyi fideszesek így “kibeszélnek” a történetből. 

Fotó: Facebook/ Csőzik László

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9815670676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izabella Király 2020.05.08. 14:11:18

A polgármesterek, ahelyett, hogy összehívnák a Polgármesterek Országos Gyűlését (kezdeményezhetné pl. a Megyei Jogú Városok Szövetsége), állítanának egy miniszterelnökjelöltet és egy árnyékkormányt, meghirdetnének egy rendszerváltó programot, - ehelyett a maszkon, meg a gumikesztyűn rugóznak! Keressük Alexandroszt! Aki átvágja a Gordiuszi-csomót! A polgármestereken kívül ma nincs alkalmas testület! (Mit csinál Karácsony, Gémesi, Veres Pál, meg Márki-Zay? Nem a totojázás ideje van. Fel kéne venni azt a kesztyűt!!!
süti beállítások módosítása