ÉRDRŐL MÉGIS MEHETSZ KIRÁNDULNI A BALATONRA! Azért legyen hozzá egy telked
2020. május 08. írta: BoldogÉ

ÉRDRŐL MÉGIS MEHETSZ KIRÁNDULNI A BALATONRA! Azért legyen hozzá egy telked

gulyas-szentkiralyi-kormany-hu-botargergely.jpg

A miniszterhelyettes szerint félreértelmezés volt, hogy a budapestiek nem mehetnek vidékre

A kormányrendelet értelmezéséből adódik az az anomália, ami Szentkirályi Alexandra tájékoztatása között - miszerint a budapestiek nem mehetnek vidékre - és Gulyás Gergely tegnapi szavai - miszerint a vidéken ingatlannal rendelkező budapestiek mehetnek vidékre - között adódott - ezt mondta az ATV Start című műsorában a Miniszterelnökség miniszterhelyettese.

Orbán Balázs tájékoztatása szerint a kérdéssel a szerdai kormányülésen foglalkoztak, nyilvánvalóvá vált, hogy ebben nem létezik ilyen korlátozás, az van érvényben, amit Gulyás Gergely mondott.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1615671928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása