POFÁTLAN AUTÓNEPPEREK ÉRD KÖZPONTJÁBAN! Kihasználják az ingyenes parkolást
2020. május 15. írta: BoldogÉ

POFÁTLAN AUTÓNEPPEREK ÉRD KÖZPONTJÁBAN! Kihasználják az ingyenes parkolást

autonepper-erdkozpontban01.jpg

Mondhatni ügyes, leleményes! Másfelől meg szörnyen pofátlan, mert visszaél(nek) a helyzettel az érdi autónepper(ek).

Ma küldte be olvasónk ezeket a képeket, amelyek jól felismerhetően a belvárosban készültek. Azt írta megszámolta őket, és összesen 6 darab olyan járművet látott, amelyek mindegyike kísértetiesen úgy voltak felmatricázva, mint egy autókereskedésben. Az autókon egyébként több különböző telefonszám volt látható, ezért gondoljuk, hogy több autónepperről lehet szó.

autonepper-erdkozpontban02.jpg

Szerettük volna megkérdezni, a parkoló autók megjelölt eladóit, de nem vették fel érdeklődő telefonjaikat, pedig szívesen megkérdeztük volna, miért nézik a belvárost használtautó kereskedésnek, amikor a parkolás egyébként is óriási gondot jelent Érden.

autonepper-erdkozpontban03.jpg

Megkérdeztük viszont a városházát erről a kérdésről, ahol a következő hivatalos választ adták. Észlelték a problémát és vizsgálják ennek a fajta tevékenység megszüntetésének a lehetőségét. A jelenlegi szabályoknak ugyan megfelel, de ez egyfajta joggal való visszaélés mégiscsak. 

Az mindenképpen elmondható, hogy bosszantja az érdieket, amikor parkolási helyzet miatt sokan kerülnek egyébként kellemetlen helyzetbe.

Mindig tudtuk, hogy a “kreativitásnak” nincsen határa.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4615697312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása