BRUTÁLIS GAZDASÁGI VISSZAESÉST ISMERT EL A KORMÁNY! Ezt sokan megérzik a fizetésükön
2020. május 17. írta: BoldogÉ

BRUTÁLIS GAZDASÁGI VISSZAESÉST ISMERT EL A KORMÁNY! Ezt sokan megérzik a fizetésükön

chuck_n_orban.jpg

Ez most nehéz időszak, amit mindennél jobban jelez, hogy az örök optimista kormányunk kemény visszaesést jelez az elmúlt áprilisi időszakra.  

Az áprilisi gazdasági adatok várhatóan letaglózóak lesznek” – mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára az operatív törzs vasárnapi tájékoztatóján. Mint mondta, a védekezés második szakaszába lép az ország, de az élet újraindítása azonban nem jelenti, hogy teljes mértékben vissza lehet térni a régi kerékvágáshoz.

A gazdasági adatokról most mindössze annyit árult el, hogy az ipari teljesítmény Magyarországon 10, míg az EU egészében 12 százalékkal csökkent. Ő sem beszélt, hogy mi lesz az emberek jövedelmével, hanem megismételte, hogy a kormány munkahelyekben gondolkodik, abból akarnak minél többet teremteni.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2715703670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása