MÁR CSAK EGY HÉTIG KELL ÉRDEN KIBÍRNOD! Újraindul több hulladék szolgáltatás
2020. május 24. írta: BoldogÉ

MÁR CSAK EGY HÉTIG KELL ÉRDEN KIBÍRNOD! Újraindul több hulladék szolgáltatás

agdaralo.jpg

Az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot, hogy a vészhelyzeti korlátozás néhány területen feloldásra került.

Ezek az intézkedések június 2. napjától érvényesek, az alábbi területeken:

  • a Sas utcai hulladékudvar a szokásos nyitvatartási rend szerint (hétfő-péntek 8.00-16.00, szombat 8.00-12.00) ismét nyitva áll a lakosság részére. A hulladékudvart az előírások betartásával (maszk viselése, előírt távolság megtartása) lehet igénybe venni.
  • folytatják a szelektív üveghulladék gyűjtő edények kiosztását a Sas utcai telephelyen hétköznapokon 8.00-16.00 óráig.
  • újra indul a házhoz menő ágdarálás, melyet évente egy alkalommal igényelhetnek az érdi lakosok. Ingyenesen ledarálható mennyiség 2 m3, e felett minden megkezdett m3 nettó 2,100 Ft/m3, bruttó 2,667 Ft/m3.
  • ismét igénybe vehető az érdi, diósdi, tárnoki és sóskúti lakosok részére az évente egy alkalommal kérhető ingyenes házhoz menő lomtalanítás. Ennek keretén belül 2 m3 lomhulladék elszállítására van lehetőség.

Házhoz menő lomtalanításra és házhoz menő ágdarálásra a megrendeléseket 2020. május 25-től telefonon, illetve elektronikusan tudják leadni ügyfeleink a közzétett elérhetőségeken.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1415714410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása