LECSENDESEDETT A JÁRVÁNY ÉRDEN ÉS KÖRNYÉKÉN! Alig van új fertőzött
2020. május 25. írta: BoldogÉ

LECSENDESEDETT A JÁRVÁNY ÉRDEN ÉS KÖRNYÉKÉN! Alig van új fertőzött

0525terk-koronavirus.png

Ma reggelre országosan is lecsökkent az új megfertőződések üteme, egyedül Komárom-Esztergom megyében mutattak ki jelentősebb számú új fertőzöttet.

Az ottani, Szent Borbála kórház által kiadott közleményből lehet tudni, hogy a hozzájuk tartozó tatai kórházban is sokan megfertőződtek, de az sem tűnik elég magyarázatnak.

A központi régióban ma reggelre mindössze 6 új beteget tartanak nyilván, melyből 2 származik Pest megyéből, a többi a fővárosból.

Országosan ma reggelre 3756 a hivatalosan kimutatott betegek száma, vagyis 15 új beteget regisztráltak és összesen 21-en mentek haza gyógyultan. 

A szomszédos megyék közül Veszprém (64) megyében egyetlen új fertőzöttet regisztráltak. A vidéki éllovas, elég rossz statisztikával rendelkező Fejér megyében egyetlen új fertőzöttet találtak, a keleti megyékben pedig egyet sem.

A fertőzöttek számát tekintve az éllovas Budapesten (1784 - 4 új) illetve nálunk Pest megyében (527) van a legtöbb regisztrált fertőzött. A vidéki listavezető Fejér megyében (368) egy új fertőzöttet mutattak ki. Vidéken, a központi régión kívül a második legtöbb, kimutatott fertőzött Zala (245) megyében van, ahol tegnap sem mutattak ki új esetet. 

A legkevesebb fertőzött Vas (17), illetve Békés (11) megyékben került regisztrálásra, itt nem találtak napok óta új beteget.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2715715716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása