AZ ÉRDIEK ÍTÉLJÉK MEG, VAN-E BAJ T. MÉSZÁROS ELMÉJÉVEL? Bandi egy elszabadult hajóágyú
2020. május 31. írta: Smitt Róbert Író

AZ ÉRDIEK ÍTÉLJÉK MEG, VAN-E BAJ T. MÉSZÁROS ELMÉJÉVEL? Bandi egy elszabadult hajóágyú

tma-nephulyites.jpg

T. Mészáros András teljesen elszabadult, legalábbis nagyon úgy néz ki, hogy elhatalmasodott rajta a régen lappangó skizofrénia.

Két nappal ezelőtt ugyanis kiposztolt egy olyan mondatot, aminek se füle, se farka, ráadásul sokat látott pszichológusok is csóválnák a fejüket, ha olvasnák. Íme a mondat, amit tiszta elmével aligha rak ki a közösségi hálóra egy valamit magára adó politikus.

“Ne bántsd Csőziket! Se Anettkát! Mert feljelentenek, vagy lelövik a kutyád.”

Azt gondoljuk, ez már vég, legalábbis a politikai kommunikáció vége, ráadásul, ha értelmezni akarjuk a mondatot, hát beletörik a bicskánk. 

tma-fb-csoziklelokutyat-kisebbposztkep.jpg

Miért is kellene bántani Csőziket? És Anettkát? Itt egyértelműen Bősz Anettra  gondolt a zavart elméjű Bandi bácsi. És egyébként is, mi van? Ráadásul, hogyan jön ide a kutya, akit majd lelőnek? Értjük mi, hogy szokásos módon gyűlölködni meg gyalázni akart a bukott polgármester, de most mintha félrenyelte volna a cigarettafüstöt, amibe amúgy is füvet kevert valaki. 

Ezek után már tényleg csak két eset lehetséges: Bandi bátyánk vagy megbolondult, bekattant a  tavalyi választási vereségtől, vagy tudatmódosító került a kávéjába. De még saját oldalának kommentelői is kiosztották Bandit, volt aki felvetette, hogy esetleg elmegyógyintézetbe kellene zárni, egy másik hozzászólónak ugyan nem szimpatikus Csőzik László, de ez már neki is sok, és így tovább. Még saját szavazói is kiakadtak ezen a semmiből jött, kontextus nélküli gyalázkodáson. Ha tíz perce kitisztult volna az elméje, biztosan levette volna ezt a posztot, sűrű elnézéskérések következtében. De semmi.

Az, hogy komoly mentális probléma lehet T. Mészárosnál még jobban alátámasztja a másik Facebook-oldalára felrakott poszt, ami szerint:A döntést az emberek, a választók hozzák. Minden szavazat számít: Az Önöké is.”  Tehát Bandink még a választási hajrában érzi magát, és szavazásra buzdítja az övéit. Elő szokott fordulni, hogy valaki akkora traumát él át, amit nem képes elfogadni és egyszerűen “beleragad” a helyzetbe, újra és újra átéli az egészet. Mint a katona, aki még akkor is harcolt a dzsungelben, amikor már rég nem volt háború, csak hozzá nem ért el az információ. Hát az ex-polgármesternek hiába szóltak, nem hiszi el, hogy legyőzték, ezért választásokat hallucinál. Ha ez nem, akkor a poszttraumás stressz helyett a túl sok LSD-bélyeg lehet az oka. Mindenesetre nehéz lesz ezek után az érdiek elé állnia szegénynek.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2115731458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása