MICSODA TAHÓK IS VANNAN ÉRDEN ÉS KÖRNYÉKÉN! Bekameráznák miatt a Fundoklia-völgy bejáratait
2020. június 01. írta: Smitt Róbert Író

MICSODA TAHÓK IS VANNAN ÉRDEN ÉS KÖRNYÉKÉN! Bekameráznák miatt a Fundoklia-völgy bejáratait

fundoklia4_200528.jpg

Megrongálták a Fundoklia-völgy tanösvénye mentén elhelyezett tájékoztató táblák mintegy felét. Tetlák Örs alpolgármester a Pilis Parkerdő Zrt. munkatársaival pénteken bejárta a területet, és nemcsak törött táblákat, hanem sok szemetet is találtak.

fundoklia1.jpg

Lakossági bejelentés érkezett a minap, hogy szétverték a tanösvény mentén kihelyezett tájékoztató táblák mintegy felét. A Pilisi Parkerdő Zrt. munkatársával – valószínűleg őket fogja megkérni az önkormányzat a helyreállításra – bejárták a területet, és látták, hogy egy-két korlát is tönkrement – elképzelhető, hogy ez nem rongálás eredménye, csak eljárt felettük az idő. De a tanösvény mentén látható friss és régi szemétkupacokat minden bizonnyal emberek hagyták szét – fogalmazott az alpolgármester.

fundoklia2.jpg

Megvizsgálták azokat a pontokat, ahol gyalog be lehet menni a Fundoklia-völgybe. Szeretnének minden ilyen helyre kamerát feltetetni, hogy kiszűrjék a rongálókat és a szemetelőket. Kukákat is szeretnének kihelyezni. Ami pedig a már meglévő hulladék eltakarítását illeti, a tanösvény mellett  könnyebben össze tudják szedni a széthajigált hulladékot, de a fenti részen, a Fraknói utca környékén, ahol rengeteg a szemét, már bonyolultabb lesz ezt megoldani. Amint a járványhelyzet lehetővé teszi, szerveznek ide egy nagy szemétszedő akciót.

(forrás: érdmost)

Fotók: Tetlák Örs Facebook-oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9315734018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása