SZERDÁTÓL ÉG VELED, BUDAÖRSI TESCO-JÁRAT! Kevesen utaztak rajta, megszüntették
2020. június 30. írta: Smitt Róbert Író

SZERDÁTÓL ÉG VELED, BUDAÖRSI TESCO-JÁRAT! Kevesen utaztak rajta, megszüntették

tesco_busz.jpg

Nem ment elég vásárló a Tesco-busszal a budaörsi áruházba, ezért szerdától nem közlekedik az ingyenes járat.

Júliust 1-től - azaz szerdától - megszűnik a lánc egyik legrégebbi, 2000 végén átadott budaörsi üzletébe - a XI. kerület központi részeiről - közlekedő ingyenes buszjárat - írta meg a Buksza, a Napi.hu szerkesztőségi blogja a hétvégén.Nem ez az első járattörlés. A budapesti üzletek közül például a Váci úti egységbe tartó buszt három éve szüntette meg a cég, de ezzel párhuzamosan több vidéki, például az oroszlányi, a fehérvári, a mohácsi Tesco-üzletek ingyenes járatát is törölte.

Megkérdeztük a boltláncot, most miért döntöttek így, a társaság kommunikációs osztálya közölte:

A Tesco folyamatosan méri a vásárlóknak biztosított ingyenes járatok kihasználtságát, illetve figyeli a vásárlói visszajelzéseket. A vásárlói szokások átalakulása miatt a budaörsi vásárlói buszt 2020. július 1-jével megszüntetjük. A változásról vásárlóinkat értesítettük.

(napi)

 

A fotó illusztráciö

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5515974916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása