PÁR HÉT ÉS ÁTADJÁK A CSALOGÁNY UTCAI PARKOLÓT ÉRDEN!
2020. július 06. írta: Smitt Róbert Író

PÁR HÉT ÉS ÁTADJÁK A CSALOGÁNY UTCAI PARKOLÓT ÉRDEN!

nagyallomas2_200706.jpg

Várhatóan heteken belül átadják a Csalogány utcai P+R parkolót Érd állomásnál; a műszaki átadás-átvétel már folyamatban van. Ez még csak részátadás lesz, ugyanis a sínek túloldalán, a Tolmács utcában a parkoló még nincs kész, műszaki okok miatt csúszik a befejezése.

A Csalogány utcai parkolónál jelenleg növényeket telepítenek, és ha a sínek mindkét oldalán befejeződnek a munkálatok, az utazóközönséget két, rendezett P+R parkoló tudja majd kiszolgálni. 

A vasútfejlesztési programhoz kapcsolódik a Fehérvári úti vasúti híd építkezése is. A híd alatti útsüllyesztési és útépítési munkák befejeződtek, a héten még ideiglenes útzár mellett elvégzik az utómunkálatokat - ezek néhány napig tartanak majd. Júliusban várhatóan kijavítják azokat az aszfaltozási problémákat, amelyek miatt az érintett területről nem folyik el a víz. Ezzel teljesen befejeződik itt a munka. 

(forrás: érdmost)

 

Fotó: érdmost

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6015985148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása