KEDVES ÉRDI FIATALOK! Ha levideózzátok apátok, anyátok hogyan vezet, telefont nyerhettek
2020. július 09. írta: BoldogÉ

KEDVES ÉRDI FIATALOK! Ha levideózzátok apátok, anyátok hogyan vezet, telefont nyerhettek

Ez most nem valamilyen telefonos cég reklámja.

A Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozat keretében a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) videópályázatot hirdetett fiatalok számára a helyes közlekedési kultúra népszerűsítése érdekében. Cél az alkotásra ösztönzés és a figyelem felhívása a közlekedési kultúra fontosságára.

A videópályázatot általános iskolák felső tagozatos tanulói és középiskolás diákok számára hirdetjük meg, két korcsoportban.

A legjobb alkotások beküldőinek nyereménye egy-egy Apple iPhone SE 2020 készülék.

A megmérettetésre 15-60 másodperc közötti hosszúságú videókat várunk 2020. augusztus 20-ig. A pályamunkákról egy független, 4 főből álló bizottság dönt majd, titkos szavazással. Mindkét korcsoportban az a pályamű nyer, amely a legtöbb pontot kapja a zsűri tagjaitól.

További részleteket itt találsz!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5815992330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása