ÉRDI TILTAKOZÁS A PEDODIL KALETA-ÜGY MIATT: Nincs bocsánat, üzenik
2020. július 12. írta: Smitt Róbert Író

ÉRDI TILTAKOZÁS A PEDODIL KALETA-ÜGY MIATT: Nincs bocsánat, üzenik

kaleta.jpg

Tiltakozást szervez a Szikra Tehetséggondozó az érdi főtérre július 17-én, a Kaleta-ügy miatt.

Egy ország háborodott fel azon, hogy Kaleta Gábor, aki 19 ezer gyerekekről készült, szexuális tartalmú képet tartott a számítógépes eszközein, többek között a céges gépén, mindössze másfél év felfüggesztettel és félmillió forint pénzbüntetéssel megúszta.

A Szikra Tehetséggyondozó Egyesület július 17-én "Nincs bocsánat" címmel tiltakozást és egy csendes sétát szervez az érdi főtérre 18 órától, aminek a célja, hogy tiltakozunk a gyermekek és kiskorúak szexuális abúzusa  és a törvény ellen,ami igencsak kesztyűs kézzel bünteti a pedofíliát. 

A szervezők azt kérik, hogy az résztvevők viseljenek fehér ruhát, mellyel a gyermeki tisztaságot jelképezik és vigyenek magukkal egy plüssfigurát vagy egy gyerekjátékot,mesekönyvet szimbolizálva, hogy minden gyermek megérdemli a boldog gyerekkort és mi felnőttek nem hagyjuk,hogy elvegyék ezt tőlük.

A Szikra az eseményben kiemeli, hogy a tiltakozás nem politikai rendezvény! Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a gyerekek védelmében elengedhetetlen lenne néhány törvényi intézkedés. A pedofilokat nyilvántartásba kell venni, el kell őket tiltani attól, hogy valaha gyerekek közelébe mehessenek.

“Gyülekező 17:30-Szökőkútnál

Indulás: 18:00

Teszünk egy csendes- rövid sétát,mellyel kinyilvánítjuk a véleményünket!”-írják a szervezők.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5415996874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása