TÁMADÁSBAN AZ ÉRDI FIDESZESEK! Simóék rendkívüli közgyűlést követelnek
2020. július 30. írta: Smitt Róbert Író

TÁMADÁSBAN AZ ÉRDI FIDESZESEK! Simóék rendkívüli közgyűlést követelnek

simo_3.jpg

Felébredtek az érdi fideszesek és elirigyelték Csőziktől az eddig összehívott rendkívüli közgyűléseket, most ők is követelnek maguknak egyet. Simó Károly azt írja, hogy az érdieknek joguk van tudni, hogyan állnak a Modern Városok Program fejlesztései, mert mint írja, semmilyen tájékoztatást nem kaptak eddig. Szegények, biztos nagyon nehéz lehet most érdi fideszes képviselőnek lenni. Még mindig frusztráltak lehetnek egyébként, mert nagyon úgy tűnik, ez is csak egy politikai támadáska, még támadásnak sem mondanám. 

“A Közgyűlés tagjai, önkormányzati képviselők és az érdiek semmilyen tájékoztatást nem kaptak a Közgyűlés 2020. februári ülése óta a város legfontosabb beruházásainak előrehaladásáról – néhány általános információt tartalmazó, hivatalos tájékoztatásnak nem nevezhető újságcikken és polgármester úr néhány, ugyancsak információszegény, csak a személyes politikai marketing eszközeként hasznosítható facebook-bejegyzésén kívül.

Félő, hogy a több tízmilliárdos Modern Városok Program beruházásai, valamint az azon kívül indított beruházások nem haladnak az elvárt ütemnek megfelelően, ezért fontos a Közgyűlés és a közvélemény tájékoztatása arról, hogy mikor fejeződnek be a tavaly elindított programok.”- írja Simó Károly a Facebook-oldalán.

Persze rendkívüli közgyűléseket, akár minden héten is össze lehet hívni, csak nem biztos, hogy észszerű. Gondolom, a fejlesztésekről szóló beszámolók be vannak, vagy lesznek építve majd a közgyűlési előterjesztésekbe, amikor a beruházások sarokpontjaihoz érnek, tehát amikor értelme van, akkor mindenki tájékoztatva lesz. Az még egy érdekes kérdés, honnan tudják Simóék, hogy nem úgy haladnak a beruházások, ahogy kellene, kimentek, megnézték az ütemterveket vagy valaki “súgott nekik, esetleg csak úgy azt mondják, hogy nem haladnak, és védje meg magát Csőzik, ha akarja?

Fotó: youtube

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr516085726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása