ÉRD MEGINT GYÁSZOL: Meghalt Borsos Olivér, a női kézilabdázók korábbi pszichológusa
2020. július 31. írta: Smitt Róbert Író

ÉRD MEGINT GYÁSZOL: Meghalt Borsos Olivér, a női kézilabdázók korábbi pszichológusa

borsos.jpg

Meghalt Borsos Olivér, aki korábban az érdi női kézilabdázók  pszichológusaként dolgozott, valamint a Budai Tenisz Centrum sportigazgatója is volt.

“Megrendítő hír érkezett, egy pár nappal ezelőtti baleset következtében ma elhunyt Borsos Olivér.

Egy kiváló teniszező és szakember távozott közülünk.

Olivér mindig korosztálya élvonalába tartozott, a korosztályos válogatott keretének is tagja volt, majd ezen tudását is kamatoztatva dolgozott edzőként és pszichológusként a legjobb”- írja  Magyar Tenisz Szövetség a Facebook-oldalán.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, pár nappal ezelőtt borzalmas baleset érte a korábban az érdi női kézilabdázók és Balázs Attila mellett is dolgozó 29 éves Borsos Olivért.

Az információk szerint valószínűleg megpróbált felmászni párjával közös tihanyi szállásuk első emeleti szobájába, ám lezuhant – hogy pontosan mi történt, senki sem tudja.

Fotó: Facebook/Magyar Tenisz Szövetség 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8316097306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása