T. MÉSZÁROSÉK BESÉRTŐDTEK, MERT LEVEGŐNEK NÉZTÉK ŐKET! Ugye, milyen rossz érzés?
2020. augusztus 08. írta: Smitt Róbert Író

T. MÉSZÁROSÉK BESÉRTŐDTEK, MERT LEVEGŐNEK NÉZTÉK ŐKET! Ugye, milyen rossz érzés?

tmeszi_1.jpg

Szegény T. Mészárosék már megint bakot lőttek: ismét szerették volna hergelni az érdieket a közbiztonság ürügyén, de nem sikerült nekik.

A határozatképtelenség miatt elmaradt rendkívüli közgyűlés, illetve a közbiztonság helyzete volt a témája a helyi fideszesek vérszegény pénteki sajtótájékoztatójának.

A sértődékeny T. Mészárosék szerint  Csőzik László nem tudta biztosítani a törvényes testületi ülés feltételeit - hiszen kilenc baloldali képviselő távol maradt. A rendkívüli közgyűlést a Fidesz-KDNP-Összefogás frakció kezdeményezte, azzal a céllal, hogy a városvezetés számoljon be a Modern Városok Program állásáról. Az ülés határozatképtelenség miatt elmaradt.

T. Mészáros András elismételte, amit  Simó Károly  frakcióvezető már elhebegett, miszerint  a jelenlegi városvezetés leállította a Modern Városok Programot. 

Javasolta továbbá, hogy az érdi közbiztonság helyzetéről is tartsanak rendkívüli közgyűlést, és reméli, hogy erre már eljönnek a baloldali képviselők is. 

Arra az újságírói kérdésre, hogyan ítéli meg, hogy a hét elején a parlamenti ellenzék által kezdeményezett rendkívüli ülésen a kormánypárti országgyűlési képviselők közül alig jelentek meg, T. Mészáros András úgy reagált: ezt nem szeretné minősíteni, mivel nem vesz részt a parlamenti munkában. Hát igen, ilyenkor nincs egy szava sem rá, amikor a fideszesek nem mennek el az ülésekre, az biztosan rendben van, ugye. Ez egy igazi fideszes technika egyébként, csak éppen nem kellene sírni, amikor visszanyal a fagyi és velük csinálják ugyanezt. Meg lehetne nézni egyébként, hogy a parlamentben hány ellenzékiek által összehívott ülésre nem mentek el a kormánypárti képviselők az elmúlt 10 évben, nagy meglepetés lenne, biztosak vagyunk benne, hogy hatalmas szám jönne ki. 

Szóval a bukott ex-polgármester és csapata inkább végezze szépen a dolgát, minthogy egy sajnálatos esemény kapcsán indulatokat keltsen a városban.

Fotó: Facebook

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1016118802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása