ÉRDI KÁBÍTÓSZER DÍLERT FOGTAK (videón)! Ez a Miklós nem télapóként jótékonykodott 
2020. augusztus 13. írta: BoldogÉ

ÉRDI KÁBÍTÓSZER DÍLERT FOGTAK (videón)! Ez a Miklós nem télapóként jótékonykodott 

Az érdi zsaruk felkutatták, kitől vásárolhatta a kábítószert, egy már május óta letartóztatásban lévő gyanúsított.

Mint ahogy arról az érdi rendőrök korábban beszámoltak, egy helyi férfit fogtak el és vettek őrizetbe kábítószer-kereskedelem miatt még május 13-án. Az 58 éves férfi kihallgatásán részletesen vallott a rendőröknek az általa elkövetett bűncselekményről, arról azonban mélyen hallgatott, hogy kitől vásárolta a drogot.

A nyomozók lépésről lépésre kutatták fel a díler minden lehetséges kapcsolatát, akik a bűncselekménynek részesei lehettek. Így azonosították és jutottak el ahhoz a férfihez, akitől a korábbi gyanúsított a kábítószert vásárolta, majd azt továbbértékesítette.

A zsaruk kedden reggel 7 órakor jelentek meg az 50 éves férfi érdi tartózkodási helyén, ahol kutatást tartottak, melynek során többnyire kiporciózva vagy alufóliába csomagolva, körülbelül 3 kilogramm mennyiségben kábítószergyanús anyagmaradványt, digitális mérleget, laptopot, mobiltelefonokat, valamint közel egymillió forint készpénzt foglaltak le.

A rendőrök a férfit előállították, majd kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését tagadta. Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya A. Miklóssal szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatásának indítványozását (police).

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8216138282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása