AZ ÉRDI TÖMEGKARAMBOL BETETTE A KAPUT: az M7-esen kemény rendőri fellépés kezdődött
2020. augusztus 16. írta: BoldogÉ

AZ ÉRDI TÖMEGKARAMBOL BETETTE A KAPUT: az M7-esen kemény rendőri fellépés kezdődött

razzia-m7-esen.jpg

Megelégelték a rendőrök, hogy néhány felelőtlen vagy agresszív sofőr miatt hétvégenként menetrendszerűen történnek balesetek az M7-es autópályán, amelyek miatt minden esetben órákra megbénul a forgalom. 

A péntek esti érdi tömegbaleset után motoros járőröket, civilnek látszó rendőrautókat és nagy teljesítményű elfogó kocsikat vezényeltek a sztrádára, hogy kiemeljék a forgalomból a szabálytalankodó sofőröket. Vasárnap a főváros felé autózók számíthatnak fokozott rendőri ellenőrzésre – hangzott el az M1 Híradójában.

Elfogó járőrt indított a szabálytalankodó járművezetők után a rendőrségi akció parancsnoka a hét végi fokozott ellenőrzésen az M7-es autópályán. A készenlétben álló motoros rendőr másodpercek alatt utoléri és kiemeli a forgalomból a Balaton felé haladó agresszív, a szabályokra fittyet hányó autósokat.

A balesetveszély miatt a járőr nem állítja meg rögtön a vétkes járművezetőket, hanem kivezeti a legközelebbi parkolóba. Az akcióban civilnek látszó rendőrkocsit és nagy teljesítményű elfogó autót is bevetettek. 

A súlyos vagy halálos baleseteket is legtöbbször a szabálytalankodó autósok okozzák. Magyarországon az év első hét hónapjában 157 halálos közlekedési baleset történt, amelyekben összesen 171 ember vesztette életét.

Ez az utóbbi tíz év legkedvezőbb baleseti statisztikája, amihez hozzájárulhatott a koronavírus-járvány miatt lecsökkent forgalom, de szerepet játszhattak a mostanihoz hasonló, fokozott rendőri ellenőrzések is.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7216165818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása