T. MÉSZÁROSÉK FELJELENTÉST TETTEK AZ ÉRDI CSATORNAÜGYBEN! Pontot tennének a végére
2020. szeptember 05. írta: Smitt Róbert Író

T. MÉSZÁROSÉK FELJELENTÉST TETTEK AZ ÉRDI CSATORNAÜGYBEN! Pontot tennének a végére

bandi.jpg

T. Mészárosék bedurciztak, feljelentés tettek csatornaügyben a rendőrségen, és persze tartottak róla egy sajtótájékoztatót is. Azt mondják, pontot akarnak tenni az érdi csatornaügy végére.

“Az ország legnagyobb környezetvédelmi beruházásában szinte teljes egészében csatornázottá tettük az addig alig 10 százalékában csatornázott várost. Talán az emiatti frusztráltság az oka, mindenesetre tény, hogy Csőzik László évek óta hajtóvadászatot folytat ellenünk és a csatornaprogram ellen”-fogalmazott T. Mészáros András.

A sajtótájékoztatón T. Mészáros András hangsúlyozta, elkészítették azt az anyagot, amivel feljelentik az elmúlt évek egyik nagy vihart kavart projektjét. Hozzátette: olyan emberek akarják tönkretenni a csatorna sikerét, akik már tíz hónapja vezetik a várost, de ezért a városért még semmit nem tettek. „A csalással megnyert választás után tíz hónapja mást nem csinálnak, mint rombolják, ami az előző tíz esztendőben készült” – jelentette ki a volt városvezető, aki szerint Érdre kell hozni évi tízmilliárd forintot, melyet út- és járdaépítésre, óvodára, bölcsődére, csatornázásra kell költeni.

A helyi fideszesek  szerint Csőzik László olyan kijelentésekre ragadtatta magát, melyet egy jogvégzett ember, egy önkormányzati képviselő – akinek elvileg benne kellett volna lennie a döntéshozatalban –nem tehetett volna meg.

“Arra kérjük a hatóságot, vizsgálja ki, fennáll-e a gyanúja bármilyen bűncselekménynek Csőzik László polgármester ebben a dokumentációban összegyűjtött kijelentései alapján.”-mondta T. Mészáros András.

Azért halkan csak annyit jegyeznénk meg, hogy mi elég sokat írtunk a csatornaügy furcsaságairól (például itt), a volt polgármester és csapata éppen ezért lehetne kicsit szerényebb.

 A fotó: youtube

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7516191108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása