ÉRD ESZELŐS BOHÓCA: "Trump" Mészáros András, aki küzd a gonosz és beszari baloldallal
2020. szeptember 14. írta: Smitt Róbert Író

ÉRD ESZELŐS BOHÓCA: "Trump" Mészáros András, aki küzd a gonosz és beszari baloldallal

okmanyiroda_aradszki.jpg

Érd volt polgármestere ismét hülyét csinált magából a Facebookon, de ez nem zavarta őt különösebben. Aradszki András posztját megosztva, hogy mégsem zár be a tárnoki okmányiroda, és a polgárok továbbra is intézhetik az ügyeiket, a poszt fölé odakanyarintotta: 

“A baloldal munka helyett, rémhíreket gyárt. Gazemberek egytől egyig.”

És amikor egy kommentelő felvilágosította, hogy a megszűnésről szóló hír a bukott fideszes tárnoki polgármester nevével jelzett oldalon jelent meg, ezt bírta írni:

“Persze, hiszen a rémhírek jellemzője, hogy követhetetlen, másra mutogat, s sosem vállalja a felelősséget. Igen. Ilyen a baloldal. Gonosz, hazug s beszari.”

Bevalljuk, itt elvesztünk, hogy mire is gondol T. Mészáros András. Nézzük: tehát ha fideszes oldalak osztanak meg álhíreket, abban is a baloldal szőrös keze van. Vagy a fideszes oldalak baloldaliak, és beszarik. Tehát akkor T. Mészáros András is úgy fideszes, hogy közben baloldali, mert ezekből, ugye az derül ki, hogy minden fideszes baloldali. Értik? Tehát akkor nincs itt semmi gond, mert igazából mindenki baloldali az egész országban. 

Akkor az is előfordulhat, hogy Orbán Viktor nem más, mint Gyurcsány Ferenc?

De akkor miért ez a nagy és kínos ellentét? Mi ez a skizofrénia?

Fotó: Facebook/ Aradszki András

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj 

Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2616201034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása