A VALÓSÁGRÓL BESZÉLT AZ ORVOS: Orbán Viktor beléfojtotta a szót, nem érdekelte 
2020. szeptember 18. írta: BoldogÉ

A VALÓSÁGRÓL BESZÉLT AZ ORVOS: Orbán Viktor beléfojtotta a szót, nem érdekelte 

orban-orvos-koranyiban-fb.png

Mielőtt szokásos, ma reggeli Kossuth Rádióban elhangzó, alákérdező műsorába Orbán Viktor bement, meglátogatta az Országos Korányi és Pulmonológiai Intézetet.

Nyilván próbálta volna nyugtatni az embereket is ezzel, mondván minden rendben és erről Facebook oldalán egy videót tett közzé. A mini elnök leült a Korányi kórház ügyeletes orvosával és beszélgetésbe elegyedet, amikor elég balul sült el.

A kormányfő az ominózus részben a lélegeztetőgépek felől érdeklődött. További szócséplés helyett álljon itt a beszélgetés részlete: 

OV: És lélegeztetőgép, az van elég?

Ügyeletes orvos: Úgy tudom, azzal nem is volt probléma, inkább azzal van a baj, hogy kell hozzá technikus meg kell hozzá...

OV: Nem volt vele probléma, csak az a kérdés, hogy most van-e. A múltban nem volt.

Ügyeletes orvos: Most van, úgy tudom, hogy van, igen.

No comment!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj 

Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4016205874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása