SZEBB REGGELÜNK IS VOLT MÁR: az esernyő legyen a héten a kezed ügyében 
2020. szeptember 28. írta: BoldogÉ

SZEBB REGGELÜNK IS VOLT MÁR: az esernyő legyen a héten a kezed ügyében 

idojaras-rosszido.jpg

Az Országos Meteorológiai Szolgálat kiadta előrejelzését, amiből a következő napokra az alábbiak lesznek érvényesek.

Ma reggel még borult lesz az ég és a déli megyék kivételével sokfelé eshet, majd délelőtt a csapadékzóna észak felé távozik, átmenetileg fel is szakadozhat a felhőzet. Délután már ismét sok felhő lesz felettünk, és újabb hullámban számíthatunk elszórt záporokra, zivatarokra. A délután második felében már mindenhol csillapodik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 18 és 25 fok között valószínű. Késő estére 9 és 15 fok közé hűlhet le a levegő.

Este általában erősen felhős marad az ég, de a déli és középső tájakon akár jelentősebben is csökkenhet a felhőzet. Hajnalra sokfelé párás lehet a levegő, nagyobb eséllyel a Tiszántúlon, északkeleten, északi völgyekben ködfoltok is képződhetnek. A záporos gócok északkelet felé vonulnak és késő estére a legtöbb helyen megszűnnek, de a keleti és északkeleti határ közelében még hajnalban is eshet. A légmozgás általában gyenge vagy mérsékelt lesz, de a Kisalföldön, Bakonyban élénk északnyugati szél várható. A hőmérséklet késő este 9 és 15, hajnalban 7 és 13 fok között alakul.

Kedden nagyrészt erősen felhős lesz az ég, és szórványosan eső, zápor is várható, majd délután nyugat felől vékonyodik, szakadozik, csökken a felhőzet, szűnik a csapadék. Az északnyugati, nyugati szél sokfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Szerdára a meteorológusok szerint keleten nagyobbrészt erősen felhős idő várható, és elszórtan eső, zápor is kialakul, az ország középső és nyugati részén ugyanakkor többórás napsütésre számíthatunk. Az északnyugati szelet élénk vagy erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között várható.

Csütörtökön az előrejelzések szerint nyugaton több órára kisüt a nap, keleten több felhő, kevés napsütés ígérkezik, és arrafelé elszórtan eső, zápor is kialakul. Az északnyugati, nyugati szelet nagy területen kísérik élénk széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között várható.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj 

Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3816217968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása