PEZSGŐT BONTHATNAK AZ ÉRDI ORVOSOK IS: megduplázzák a bérüket, az ígéret szerint
2020. október 03. írta: BoldogÉ

PEZSGŐT BONTHATNAK AZ ÉRDI ORVOSOK IS: megduplázzák a bérüket, az ígéret szerint

mutet-orvosi.jpg

Orbán Viktor komoly bejelentést tett közösségi oldalán nyilvánosságra hozott videójában, elfogadták a Magyar Ovosi Kamara kérését.

A kormányfő azt mondta, hogy reálisan 7-8 hónap múlva lesz vakcina, addig komoly terhelésnek lesz az egészségügy kitéve. Ezért is, a kormány elfogadta a Magyar Orvosi Kamara által kért béremelést (ami az előzetes hírek szerint 100-120 százalék).

Az erről szóló javaslatot hétfőn benyújtják a parlamentben, amely tartalmazni fogja a hálapénz kivezetéséről szóló szabályokat is. A benyújtott javaslat ismeretében lehet további részleteket ismertetni.

Mondjuk az egészségügyet feszítő másik humán tényezőről most, nem ejtett a mini elnök egyetlen szót sem.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3716225786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása