Mekk Mester Aszfaltot mindenhová! Biztos, hogy ilyen minőségű utat akarnak az Érden lakók?
2017. december 23. írta: BoldogÉ

Mekk Mester Aszfaltot mindenhová! Biztos, hogy ilyen minőségű utat akarnak az Érden lakók?

aszfaltozas05.JPG

Mintha kóklerekre bízták volna az útburkolat elkészítését még mindig. Netalán csak ők értek rá aszfaltozni?

Nem semmi útfelújítást csíptünk el a minap a Fürdő utcában, nem is értjük, erre mi szükség van, miért kell így eljárni, hogy semmi szakmaiság nincs benne, az biztos. A történet röviden annyi, hogy elég érdekes az aszfaltozás menete: jön egy nagyobb méretű autó egy csomó aszfalttal, leönti az útra, majd az egészet átrakják egy kisebb méretű autóra, és azzal szállítják a helyszínre, ahol bedolgozzák. Ez önmagában nem feltétlenül lenne probléma, ha megfelelő lenne az idő.

aszfaltozas04.JPG

Ezek után merül fel a kérdés bennünk, hogy tényleg direkt rossz utat akarunk előállítani, mert az tuti, hogy az aszfalt így nem fogja elérni azt a hőmérsékletet, ami az útkészítéshez szükséges. De továbbmegyek, ebben az időben miért aszfaltoznak egyáltalán a Fürdő utcában.

Az elképzelhető, hogy a kivitelező meg akarja spórolni a téli útfenntartás költségeit, hiszen, ha nem adja át a területet, akkor neki kell a síkosságmentesítésről gondoskodni, más indokot nem tudunk elképzelni. De egy biztos, Mekk Mester beájulna, ha látná.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9713520521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása