Járuljon hozzá Ön is az érdi mentősök támogatásához!
2018. február 13. írta: Cseri Pali

Járuljon hozzá Ön is az érdi mentősök támogatásához!

mento-lakihegyradio-hu.jpeg

Egy civil kezdeményezés keretében a Kalocsai Mentőállomás dolgozói támogatásban részesültek, és így jutottak megfelelő védelmi képességgel rendelkező lábbelikhez.

Ezt kívánják folytatni az Érdi Mentőállomás esetében is, ezért a kezdeményezők belekezdtek a szervezésbe, amellett, hogy maguk is támogatást nyújtanak.

Fel is keresték az egyik tárnoki Bt.-t, ahol munkavédelmi eszközök kereskedelmével foglalkoznak. Felajánlásuk, hogy beszerzési áron biztosítják a szükséges, összesen 25 pár cipőt.

Majd tovább kerestek támogatókat az ismeretségi körükben, így már többen elkötelezték magukat a nemes cél érdekében, de további támogatókra is szükség van!

Az ügylet technikai lebonyolításában az „Aki időt nyer, életet nyer” Alapítvány lesz a segítségükre -tudatják a szervezők.

Az Alapítvány Duna Takarékbanknál vezetett bankszámlaszámára történő utalással járulhatunk hozzá a kezdeményezés sikeréhez: 58600537-11027494.

Az adakozókat kérik, hogy a közlemény rovatban tüntesse fel „mentőcipő”.

A beszerzésre váró cipők: https://lupibt.hu/…/9PEAH38-9PEAH47-PEARL-S3-SRC-FEKETE-VED…

Azok számára akik igénylik, az Alapítvány igazolást állít ki a támogatásról. Ha a jelenlegi cél, azaz 25 pár cipő költségén felül érkezik támogatás, az Alapítvány azt is az Érdi Mentőállomás javára fordítja.

(Facebook)
(kép: lakihegyradio.hu)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7913664500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása