Sóskút egyre jobban teljesít: Ünnepélyes alapkőleletétel a Mapei Kft-nél
2017. május 20. írta: BoldogÉ

Sóskút egyre jobban teljesít: Ünnepélyes alapkőleletétel a Mapei Kft-nél

mapeisoskut-mapei-com.jpg 

Szerdán történt meg az új gyár ünnepélyes alapkőletétele, az épület kivitelezését a Market Építő Zrt. végzi. A Mapei Kft. 2002-ben költözött be a Pest megyei Sóskút ipari parkjába, de már 2004-ben megvásárolták a meglévő gyárral szomszédos telket, bízva abban, hogy az első épület egyszer majd túl kevés lesz – számolt be ünnepi beszédében Markovich Béla, az építőipari alapanyaggyártó Mapei Kft. ügyvezetője.

Most jött el a bővülés ideje; a döntést még 2016-ban hozták meg, miszerint 2,4 milliárd forintos beruházás keretében duplájára bővítik a sóskúti kapacitást, valamint egy új gyártósor is kialakításra kerül. Az ügyvezető hozzátette, hogy 24 éve vezeti a Mapei-t, s míg a cég 1997-ben 600 millió forintos forgalmat bonyolított, 2017-re átlépték a 10 milliárdos nettó árbevételt is. Bízik abban, hogy ez a tendencia a jövőben is folytatódik.

forrás és címlapfotó: pestpilis.hu


írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4812527583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása