Hétfőn Csoki Kupa Érden   
2017. június 02. írta: BoldogÉ

Hétfőn Csoki Kupa Érden  

tollasladba-csakujvaros-hu.jpg

Pünkösd hétfőn rendezi meg az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya a nagy évadzáró Csoki Kupát.A megszokott mederben, azaz kilenc pályán zajló viadalon a diákolimpiai korosztályok szerint a kettes, hármas és négyes csoportokba, illetve a felnőtteknek nyílt A és B-kategóriában lehet leadni a nevezéseket azerditollas@gmail.com email címen.

A  június 5-én rendezett versenyre délelőtt 9 órakor kezdődik az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában. A verseny célja: versenyzési lehetőség biztosítása utánpótlás korú játékosok számára, a tollaslabda sportág népszerűsítése.

Helyszín: Batthyány Sportcsarnok, 2030 Érd, Fácán köz 1.

Időpont: 2017. június 5. (hétfő) 9.00 Teremnyitás: 8.00-tól

Versenyszámok: II. kcs  lány és fiú egyéni (2007/2006-ban születettek)

III. kcs lány és fiú egyéni (2005/2004-ban születettek)

  1. kcs  lány és fiú egyéni (2003/2002-ben születettek)

Nyílt „A”  és nyílt „B” női és férfi – (Felnőttek és középiskolások)

Az II-es kategóriában indulhatnak bátor U9-es versenyzők is. Nekik külön csoportot nem indítunk, azaz együtt kell játszaniuk az U11-esekkel, de a verseny végén külön értékeljük őket. A versenyen azok is indulhatnak,akik diákolimpián „A” kategóriában indultak, de csak eggyel nagyobb korcsoportban vagy feljebb! Feljátszás lehetséges.

A versenyt YONEX MAVIS 350-es műanyag labdával rendezzük. Amennyiben valamelyik játékos biztosít toll labdát, azt el kell fogadni és a mérkőzést azzal kell lejátszani!A verseny "egyéb" kategóriájú, ranglista pontok nem szerezhetők. A játékosoktól nem kérünk igazolást, sem sportorvosi engedélyt, az indulókért a szülők vállalnak felelősséget.

Nevezés: 

Írásban az erditollas@gmail.com email címre június 2. (péntek) éjfélig, melyben kérjük megadni a játékos nevét és születési dátumát. Egy játékos egy korcsoportban indulhat.

Nevezési díj:

Előnevezéssel (e-mailben június 2-ig):  500 Ft + egy tábla csokoládé.

Helyszíni nevezés: 1.000 Ft + 1 tábla csokoládé

Kategóriánként megfelelő számú jelentkező esetén svájci rendszerben. Két nyert játszma 11 pontig, hosszabbítás nélkül. 6 forduló után az azonos győzelemmel rendelkezők között a végső helyezést a számítógépes szoftver által kiadott sorrend alapján határozzuk meg. 7 vagy annál kevesebb számú nevező esetén körmérkőzést játszunk. Minden versenyszám első három helyezettje érem és ajándék díjazásban részesül. Ahol lehet, 2 bronzérmet osztunk ki.A torna végén mindenki visszakap egy tábla csokit a helyezések sorrendjében.

Címlapfotó: csakujvaros.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6212558925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása