Második helyen az érdi Delta RSE a régióban
2017. június 04. írta: BoldogÉ

Második helyen az érdi Delta RSE a régióban

deltarse-vasassc-hu.jpg

Ezüstérmes lett a Delta Röplabda Sportegyesület lánycsapata a regionális bajnokságban. A zárónapon a Dunakeszit 3:1-re legyőzték,​ ​a Gödöllőtől azonban 3:0-ra kikaptak az érdi lányok.

Szintén a Deltához kapcsolódó hír, hogy ötödik helyen végzett a fiúcsapat az országos mini kupán​ (OMK)​. A csoportmeccsek alatt a Dágtól ugyan kikaptak a ​t​igrisek, a MALÉV és a Szombathely ellen viszont nyertek.

Csoportmásodikként a Sümeggel kerültek össze a keresztjátékban, ahol alulmaradtak, ​a​z 5-8. helyért rendezett helyosztókon viszont előbb a Pénzügyőrt, majd a Szegedet is legyőzték.

A csapat tagjai: Tóth Marcell, Darvas Csaba, Cservenek Ábel, Veress Ákos, Nagy Tamás Ádám, Borbély Boldizsár, Radnai András, Csáki Mihály, Tamás Bence, Bártfai Bálint. A lányoknak és a fiúknak is gratulálunk az elért eredményekhez!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1112562907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása