Ne feledjék, HOLNAP útlezárás kezdődik újabb csatornaépítés miatt!
2017. június 05. írta: BoldogÉ

Ne feledjék, HOLNAP útlezárás kezdődik újabb csatornaépítés miatt!

behajtanitilos.png

 

Már kitették a zsákutca, behajtani tilos, stb táblákat, amit ilyenkor kell és ildomos. Talán a lakossággal is hamarabb lehetne tudatni.

Holnap reggeltől lezárják a Mély utcát, a Fürdő-utcai kivitelezők dolgoznak itt is. Stilszerűen kerülni a Kerülő úton lehet.

Lehet mondani, hogy a pince tulajdonosok kérésére felmerült, hogy az utolsó csatornaszemtől folytassák a csatornaépítést, így némi egyeztetés után hozzákezdenek.

Régészeti feltárás most nem volt, de egyeztetés történt régésszel a kivitelező részéről. Természetesen valamit találnak, akkor rögtön intézkednek. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy 1992-ben volt régészeti feltárás, akkor nem találtak semmit, gondolják most sem fognak.

Gyakorlatilag az egész Mély úton elvégzik a csatorna csonkok elhelyezését.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4412565075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása