Eltűnt egy érdi gyerek, keresi a rendőrség, szóljon, ha látta
2017. július 05. írta: BoldogÉ

Eltűnt egy érdi gyerek, keresi a rendőrség, szóljon, ha látta

kissistvanroland-police-hu.jpg

Az érdi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az eltűnt gyermek megtalálásához.

Eltűnés miatt keresi Kiss István Roland 13 éves érdi lakost, aki 2017. július 4-én 9 óra 30 perc körül vásárlás céljából távozott egy érdi lakásotthonból. A fiú azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

Az eltűnt gyermek körülbelül 165 centiméter magas, normál testalkatú, testsúlya körülbelül 65 kilogramm. Haja rövid, barna színű. Arca kerek, szeme színe barna. Egyik lábszárán szív formájú tetoválás látható szárnyakkal.

Kiss István Roland az eltűnésekor szürke színű rövidnadrágot, sötét árnyalatú, rövid ujjú pólót és sportcipőt viselt. 

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kiss István Roland tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen – munkaidőben - személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1412642573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása