Kilövési engedély a sajtóra, avagy mire számíthatunk Érden?
2017. július 27. írta: BoldogÉ

Kilövési engedély a sajtóra, avagy mire számíthatunk Érden?

tma-csukalib-hu.jpg

Választási kampány hajrá van: úgy néz ki, hogy a miniszterelnök kiadta a kilövési engedélyt az ellenzéki vagy annak vélt újságírókra. A lényeg, hogy aki egy paraszthajszálnyit is kritizálja a jelenleg hatalmon lévőket, lejárató kampányra és miegyébre számíthat. A miegyéb sok mindent takarhat, ezt mindenkinek a fantáziájára bíznánk.

Érdekes volt a kontextus, amelybe az újságírók elleni harcot beleágyazták: először a kórházigazgatókat harcba hívó levél-ügy, majd utána rögtön, mint egy igazi tábornok, jött Németh Szilárd sajtótájékoztatója, amely azért a legerősebb komédiában is megállná a helyét.

Szóval a nagy demokráciában fürdés közepén a Fidesz elkezdi az őt bíráló médiumok ágyúzását, eszünkbe juthatnak valamiért az oroszok és a törökök, ugye.

De ha jobban belegondolunk, a kritikai attitűd kerül össztűz alá, elkezdték már a lövöldözést a pedagógusoknál, a munkahelyek nagy részénél, és ami most jön, ennek az egész kritika elleni küzdelemnek a kiterjesztése.

Kíváncsiak leszünk, Érden mi lesz a terv, mit főz ki az Aradszky-T.Mészáros páros, esetleg véletlenül közpénzből. Mondjuk biztosan létrehoznak, megvásárolnak az érdioldal.hu-hoz, Érdi visszhanghoz hasonló orgánumokat, hamár nem ítélik elég hatékonynak az Érdi Médiacentrumot, hiába adnak nekik közel 150 milliót az érdi polgárok pénzéből.

A Facebookon biztos több kormányt támogató troll tűnik majd fel, akik minden kritikai éllel megírt cikket próbálnak majd hitelteleníteni. Vagy feltűnnek majd álhírportálok egészen véletlenül a kormány álláspontját közvetítendő.

Azt is el tudjuk képzelni, innentől – ha még nincs ilyen - helyi internetfigyelő kommandót is felállítanak majd, hiszen nem tűrhetnek el semmilyen ellenvéleményt, nehogy megint a szőnyegszélén kelljen állnia a helyi vezetőknek.

Esetleg hackereket bérelnek fel, minden ellenzéki vagy általuk ellenzékinek vélt portál leállítására.

És ha netán sikerül mindenkit elhallgatniuk, utána jöhet a teljes lakosság átvilágítása?

Reméljük nem, de ki tudja.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6512693423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása