Két hónap után elkapták az érdi biciklitolvajt!
2017. augusztus 12. írta: BoldogÉ

Két hónap után elkapták az érdi biciklitolvajt!

Családi házak kertjeiből lovasította meg a kerékpárokat.

A 28 éves S. András 2017. június 5-én 17 és 18 óra között egy Érd, Bagoly utcai ingatlan kerítésén keresztül bemászott az udvarra és onnan egy női biciklit ellopott.

Majd két hónappal később, 2017. augusztus 5-én 14 óra közül egy Érd, Szalonka utcai családi ház kapuját illetéktelenül kinyitotta, befutott az udvarra és kitolta az ott talált kerékpárt. Ezt azonban észrevette a jármű tulajdonosa és a férfi után futott. S. András menekülés közben a biciklivel az árokba hajtott, majd a kerékpárt hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

Az érdi rendőrök a 28 éves, bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit 2017. augusztus 8-án érdi lakcímén elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

A rendőrség vele szemben lopás vétség miatt folytat nyomozást és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.


írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9112741058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása