Vasárnaptól Érd és Százhalombatta között kerékpárral is lehet közlekedni a 6-oson.
2017. augusztus 16. írta: BoldogÉ

Vasárnaptól Érd és Százhalombatta között kerékpárral is lehet közlekedni a 6-oson.

6-osut-hulladekvadasz-hu.jpg

Feloldják a kerékpártilalmat, tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A Százhalombatta-Érd közötti, 6. sz. főúton lévő kerékpáros tilalmat ideiglenes feloldja. A tilalom feloldása mellett, „Kerékpárosok” veszélyt jelző táblák kerülnek kihelyezésre, azonban felhívjuk a kerékpárral közlekedők figyelmét, hogy A FŐÚTON A MEGENGEDETT SEBESSÉG NEM KERÜL KORLÁTOZÁSRA.

A tiltótáblák lecserélésével és az új, veszélyt jelző táblák kihelyezésével a kerékpáros tilalom feloldása várhatóan 2017. augusztus 20-ától lép életbe.

Amennyiben az elkövetkező évben a kerékpárosok jelenlétéhez köthető balesetek száma növekszik, a kerékpáros közlekedést tiltó táblák visszahelyezésével a korlátozást visszaállítják.

Nem csak ezért, vigyázzunk egymásra! Az elgondolkodtató, miért nem sikerült több, mint 10 alatt kiépíteni azt a kerékpárutat, amelynek az alapkövét is letették.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr10012754876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása