Hőségriadó! Pest megyére is ismét, figyelmeztetést adtak ki!
2017. augusztus 17. írta: BoldogÉ

Hőségriadó! Pest megyére is ismét, figyelmeztetést adtak ki!

anyakanyar_hu.jpg

A tartós hőség veszélye miatt a fővárosra és nyolc megyére ismét figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat csütörtökre.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtök hajnalban eljuttatott veszélyjelzése szerint Budapesten, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Tolna megyében van érvényben az elsőfokú figyelmeztetés.

A legmagasabb hőmérséklet 29-34 fok között valószínű. Késő estére 19-26 fok közé hűl le a levegő.

Az ország döntő részén túlnyomóan napos, száraz idő lesz általában kevés fátyol- és gomolyfelhővel. A Dunántúl nyugati és északi területei mellett a keleti, északkeleti határvidéken sem kizárt egy-egy zápor, esetleg zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. Esetleges zivatarfelhő környezetében viharos széllökés is előfordulhat.

(MTI/met.hu)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1312756720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása