Miért kapunk fenyegető levelet az városvezetéstől? Vajon miért lettek mérgesek T. Mészáros András és cimborái? Kellemetlen a kritika?
2017. augusztus 18. írta: BoldogÉ

Miért kapunk fenyegető levelet az városvezetéstől? Vajon miért lettek mérgesek T. Mészáros András és cimborái? Kellemetlen a kritika?

aratocikk.jpg

Bepipultak a városházán, Arató sajtófőnök támadásba lendült.

Tegnapelőtt kaptunk egy emailt az érdi sajtófőnök megnevezésű városházi alkalmazottól, hogy cikkeinkben olyan képeket használunk, amiket nem szabadna:

“…. amelyekben Ön és szerkesztőtársai jogosulatlanul használják fel Érd Megyei Jogú Város polgármesterének, alpolgármestereinek, illetve az önkormányzat szerzői jogi védelem alatt álló fotóit ……….”

A sajtófőnök úr felsorolt olyan példát is, ahol azt a képet használtuk fel, amit személyesen ő küldött nekünk, hogy ha kell a polgiról kép.

Megkérdeztük tőle, hogy rendelkezik-e a polgármestertől és az alpolgármestertől külön megbízással, tekintve hogy az önkormányzati sajtóreferensi állás nem valami magán megbízásokra készült.  Ami az önkormányzati sajtó munkájával hozható összefüggésbe az rendben van,  de amik T.Mészáros, Bács és Simó kartársakat érintik, azok legfeljebb őket, mint magánembereket érintik, amennyiben nem, mint közszereplőket citáljuk ide.

Ezért nem az önkormányzat sajtómunkatársát kell igénybe venni.  Mi köze van hozzá?

Aztán a levelében kifejti, hogy mi szerinte eltulajdonítottuk a közszereplők fényképeit, bla bla, bla...

Persze ugye eszünkbe juthatna lemenni kutyába, kérlelni őket, hátha megkönyörülnek rajtunk és felhasználhatnánk a fotóikat. De ezek után kerek perec kijelentette:

“Egyben tájékoztatom, hogy Érd Megyei Jogú Város polgármesterének, alpolgármestereinek, illetve az önkormányzat szerzői jogi védelem alatt álló fotóinak közléséhez a boldoguljerden.hu, a boldoguljerden.blog.hu, valamint az ezen oldalakhoz kapcsolódó facebook-oldal(ak) számára sem most, sem a jövőben nem járulunk hozzá.”

Értik? már tudja a választási eredményt, sőt ha 2019 után nem ők lesznek hatalmon, vagy nem ő lesz mondjuk 3 hónap múlva a sajtómelós, akkor sem. Nem, nem soha, értik!

Vicces egy csapat lehet bent, ugyanakkor vérlázító, hogy az adófizetők pénzét ilyen csörtékre használják, ahelyett hogy tisztességes tájékoztatást nyújtanának sok kérdésben.

Ja, és persze a legszebb a végére maradt:

“...Nyomatékosan felhívom a figyelmét arra is, hogy jelen levelem nyilvánosság előtti részbeni vagy teljes egészében történő publikálásához nem járulok hozzá….”

Írta nekünk, egészen pontosan  magán emailcímre jött a fenyegetés, de tekintsük hivatalosnak. Hivatalos minőségében, aztán azt kéri, hogy mégse.

Biztosan van valami a levegőben, hogy egy ilyen agresszív tónusú  leveleket kapunk mostanában.

Normális helyen és időben, maga az önkormányzat ajánlana fel képeket. Ennyi.

Lehet, hogy árulni fogják ezeket a képeket?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5712758964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása